Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Snelle verzending
  • Advies via chat of WhatsApp
  • No products in the cart.
  /  Trends   /  De kinderkamer trends van 2020
DFK Blog 2 Foto 5

De kinderkamer trends van 2020

DFK Blog 2 Foto 5

Sta jij op het punt om de kamer van je zoon of dochter op te frissen of volledig opnieuw in te richten? Ben jij graag op de hoogte van de laatste trends? Wij geven je hierbij alvast een overzicht van de trends voor 2020 die wij gespot hebben zodat je helemaal up-to-date bent.

TRENDKLEUR 2020: TRANQUIL DAWN

Dit jaar is Tranquil Dawn uitgeroepen tot kleur van het jaar. Het is een tint tussen groen, blauw en grijs, geïnspireerd op een frisse ochtendlucht die zorgt voor een rustige en gezellige sfeer in de kamer

DFK BLOG 2 Foto 1

WARME, EXOTISCHE KLEUREN

Wil je helemaal mee zijn met de laatste trend ga je voor één van de warme, exotische trendkleuren zoals groen en okergeel. Ook hip zijn terracotta, bordeaux en donkerblauw.

Deze kleuren kan je perfect combineren met rustige en lichte kleuren, zoals grijstinten, aardetinten en pasteltinten.

BACK TO NATURE

De trend naar meer duurzaamheid en respect voor de aarde en de natuur zet zich in 2020 verder in de decowereld.

Dit zie je niet enkel in de kleuren maar ook in de materialen en thema’s.

Denk hierbij aan het gebruik van hout en rotan welke je perfect kan combineren met wol en organisch katoen .

Ook Velours is helemaal terug van weggeweest. Leuk om hier een accent mee aan te brengen in de kamer, bijvoorbeeld met een kussen of zitzak.

THE JUNGLE

Een thema waar we dit jaar niet omheen kunnen is de jungle. Denk aan exotische prints, planten, dierenkoppen en de kleur groen in al zijn schakeringen. Je vindt een uitgebreide keuze aan behangpapier met toffe exotische prints. Zie je behangen niet direct zitten, werk dan met muurstickers.  Dit thema kan je perfect combineren met rotan om het een meer bohemian uitstraling te geven.

Heb je graag wat extra advies bij de inrichting van je zoon of dochter’s kamer? Wij helpen je graag een handje. Neem een kijkje op onze styling pagina voor de verschillende formules.