Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Gratis verzending vanaf €75

  • No products in the cart.

Annuleren of retourneren

  /  Annuleren of retourneren

Kan ik mijn bestelling annuleren?

De consument heeft het recht aan Designed for kids mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

 

De consument die dit recht wenst uit te oefenen dient Designed for kids te contacteren binnen de 14 werkdagen via het e-mailadres: info@designedforkids.be en ontvangt hiervoor de nodige instructies.

Gepersonaliseerde producten of producten verkocht aan outlet of solden tarieven kunnen nooit geannuleerd of geretourneerd worden.

 

Waaraan moet een artikel voldoen om te kunnen worden teruggestuurd?

Wij accepteren jouw retour, indien het artikel aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • De retour dient gedaan te worden binnen 14 dagen na de leverdatum.
  • Het artikel moet aangemeld worden voor terugzending via info@designedforkids.be
  • Elk artikel is strikt ongebruikt en in volledig onbeschadigde toestand.
  • Een artikel wordt teruggestuurd in de originele verpakking, inclusief de gebruiksaanwijzing (indien beschikbaar).
  • Cadeaubonnen of tegoedbonnen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Indien onze klantenservice je  verzoek goedkeurt zal zij je per e-mail de noodzakelijke instructies geven voor de retournering. Het artikel dient na goedkeuring binnen een termijn van 14 dagen in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, samen met het retourformulier op onderstaand adres:

 

Designed for kids

Oude Markt 5

3000 Leuven

 

Indien het teruggestuurde product onvolledig, stuk of beschadigd is, behoudt Designed for kids zich het recht om de klant aansprakelijk te stellen en het product niet terug te betalen noch om te wisselen.

 

Designed for kids verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product, het door de consument betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen via een cadeaubon of omruiling voor een ander product.
Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal Designed for kids niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de consument. In het geval van een verkeerdelijk geleverd artikel, zal Designed for the kids de verzendkosten wel op zich nemen.